dkpiger dk taletidskort startpakke netto

Du fylder bare det beløb på du ønsker og taler den tid du har betalt for. Du har heller ikke dit eget faste mobilnummer, men får tildelt et nyt, hver gang du få rbrug for at købe ny taletid. Læs også artiklen, tDC storsatser på netto-aftale eller besøg. Har du en mobiltelefon, der ikke er bundet eller låst til et bestemt teleselskab (Simkort-låst har du muligheden for at købe taletidskort eller taletids startpakker. Startpakken indeholder et SIM-kort, et kundekort, som du skal bruge til at optjene ekstra taletid, når du handler i Netto samt en Kom i gang guide hvor du finder alle de informationer, du har brug for. Det er også vigtigt at huske, hvis man skulle få den idé at lade sine små børn lege med en gammel ubrugelig mobil.). Du har tidligere ønsket en opringning, og vi forsøger at træffe dig i vores åbningstid. Den første i hver måned får du udbetalt den optjente ekstra taletid, som du nu kan bruge hele måneden. Pakken med Yousee taletidskort fra TDC indeholder: SIM kort som har sit eget Telefonnummer 2G - 3G og 4G mobil netværk.

Videos

Cum on ex ass.

Dkpiger dk taletidskort startpakke netto - Billig taletid til

Startpakke, kom godt i gang. I din Nettobutik kan du købe en startpakke, der gør det nemt og hurtigt at blive Nettalk kunde. Startpakken indeholder et SIM-kort, et kundekort, som du skal bruge til at optjene ekstra tale, når du handler. Netto samt en Kom-i-gang-guide, hvor du finder alle de informationer, du har brug for. Med den dugfriske lancering af er Netto trådt ind i rækken af billige mobilselskaber.

Dkpiger dk taletidskort startpakke netto - TDC taletidskort YouSee

Normalprisen er 49 kr, men du betaler bare. Et nyt SIM-kort et nyt telefonnummer. Tak for din interesse. Det angivne telefonnummer donne in cerca di amante in mexicali incontri cs er ugyldigt. Opkaldsafgift 35 øre forudsætter at du tilmelder dig Mobiltidonline på /mobiltid. Passer til alle mobiltelefoner inkl Iphone (Multi simkort Mini/Micro/Nano gyldigt i 365 dage fra ibrugtagning eller sidste optankning. Stk forudsætter at du tilmelder dig Mobiltidonline på /mobiltid. Slut med udgifter til abonnement og vilde regninger med YouSee mobiltid.

på Dkpiger dk taletidskort startpakke netto

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort