Hvordan skabes en fortælling. Joen Vedel er billedkunstner uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og Whitney Independent Study Program. Desuden og ikke mindst en række tekster, der udfolder udstillingens baggrund og tematikker heriblandt helt nye oversættelser til dansk af tekster af Félix Guattari og Paul. Mere information på 13 Oct.00 -.00 Film The Why på Kunsthal Charlottenborg Hvorfor slaveri? Udstillingen, der er skabt til Kunsthal Charlottenborg i samarbejde med kunstneren selv, fokuserer på Yoko Onos publikationer, tryksager i bredeste forstand og på, hvordan kunstneren har været i stand til at udbrede sit arbejde fra en stille hvisken til distribution via massemedier. Værket kæder dokumentarisme sammen med de fordrejede plotstrukturer, man kender fra filmens verden. Talken bliver introduceret og modereret af forfatter og postdoc ved Københavns Universitet Jens Hauser. Filmprogrammet vil blive vist i kunsthallens biograf i perioden. sex viborg skala biografer københavn

Nyheder fra: Sex viborg skala biografer københavn

14: Åbning af Balkonbannerne (R.I.P, rise IN power, KÆMP FOR ALT hvad DU HAR KÆRT, sorry NOT sorry.m.) på Charlottenborgs facade. Demos præsentere hans kommende bog Against the Anthropocene: Art and Ecology in the Age of Capital og læse et kapitel op derfra. The Whoracle taler direkte til Darling, og som en anden Alice forsvinder hun ind i et vidunderland af magisk realisme. Et fascinerende univers, der er fyldt med skjulte fortællinger, som beskueren selv må afdække. Pia Juul, Morten Søndergaard, Katrine Ottarsdóttir Asger Schnack.

Events Kunsthal Charlottenborg: Sex viborg skala biografer københavn

Året, der gik, er en fast rubrik på nyhedssiden. Den er bragt ved udgangen af hvert. Du finder link til tidligere års nyheder nederst på nyhedssiden.

på Sex viborg skala biografer københavn

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort